• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Nadzor transakcij
Personalizacija
Založništvo
Spletne rešitve
Multimedijske rešitve
Orodja
Domov arrow Novice
 
Z letom 2015 Citadela izključno v razvoj in trženje lastnega produkta Edition Digital Natisni E-pošta
Torek, 16. december 2014
Teaser

Citadela se z letom 2015 strateško preusmerja izključno na področje digitalnega založništva. S svojo platformo Edition Digital, ki jo že od leta 2009 trži predvsem na Angleškem trgu, načrtuje v naslednjih letih prodor na globalni trg.

Citadela že od leta 2007 razvija svoj produkt Edition Digital, ki ga je leta 2009 prvič predstavila mednarodni javnosti na World Magazine Congress v Londonu. Istega leta je Edition Digital začel pridobivati prve referenčne stranke in se postopoma uveljavljaljati kot ena najbolj tehnološko razvitih platform za digitalno založništvo. Predvsem na področju interaktivnih multimedijskih publikacij se je postopoma prebil med vodilne cross-platform ponudnike, ki mu zaupajo mnoge svetovno uveljavljene blagovne znamke kot so Mazda, Fiat, Land Rover, Virgin Media, Boots in mnoge druge.
Več na www.editiondigital.com

 
Porsche Slovenija - Poslovna vozila Natisni E-pošta
Sreda, 30. Maj 2012
Teaser

Za Porsche Slovenija smo pod taktirko Poslovnih medijev , ki so tudi tokrat poskrbeli za koncept in dizajn, izdelali spletni portal www.poslo.si , ki tvori celostno informacijsko bazo poslovnih vozil. Uporabnik lahko v tem okviru dostopa do širokega spektra uslug, ki vključujejo raznovrstno paleto profesionalnih vsebin – celoten portfolio poslovne ponudbe Porsche Slovenija, posebne elemente in promocijske akcije za podjetja (novice iz poslovnega sveta, predstavitev novih modelov, posebne ponudbe glede servisa in lizinga), svetovalne strani (pomoč za najbolj optimalno izbiro vozila, izračun stroškov, testne vožnje, nasvete o nakupu, informacije o rabljenih vozilih), segment svetovanja o financiranju (opis različnih možnosti financiranja, namige iz davčnega področja), uporabne informacije (šola varne vožnje, slovar tehničnih izrazov, vremensko poročilo, planiranje destinacije) ter povezave na posamezne znamke Porsche Slovenija. V sklopu portala si uporabnik lahko ogleda tudi multimedijsko interaktivno spletno avtomobilistično revijo Carzine , ki nastaja na naši digitalni platformi eDition .

 
Magdalena v novi preobleki Natisni E-pošta
Ponedeljek, 26. marec 2012
Teaser

Mednarodni festival mladih kreativcev, že 14. po vrsti, je dobil novo spletno stran www.magdalena.org . Dizajn strani je delo nadarjenega mladega dizajnerja Darjana Paniča,  za tehnično izvedbo pa smo poskrbeli v Citadeli. Magdalena se poleg prenovljene spletne strani lahko pohvali tudi s popolnoma novim prijavnim sistemom.
 
Simply Clever - portal za brihtne in nabrite! Natisni E-pošta
Sreda, 01. september 2010
Teaser

V sodelovanju s Poslovnimi mediji  smo za Porsche Slovenija izdelali portal Simply Clever – www.simplyclever.si  - spletni portal za brihtne in nabrite! To pomeni, da ga njegovi prijatelji/uporabniki lahko po svoji volji soustvarjajo: objavljajo in delijo svoje lastne brihtne ideje, slastne recepte ali nepozabne izletniške izkušnje! Lahko uporabljajo Pametni koledar (ki jih spomni, da česa nehote ne pozabijo) ter prvi izvejo vse o novostih, dodatnih ugodnostih, majhnih in velikih nagradnih igrah ter posebnih presenečenjih, ki so namenjeni le njim. Ne nazadnje pa so tam tudi zelo koristni članki za vsakogar izmed nas, od praktičnih nasvetov do zabavnih vsebin. Da o drobnih nagradnih iskricah na Facebooku in Twitterju. Ste že "gor in klikate"? Če ne, www.simplyclever.si  je namenjen tudi vam! 

 
Ekomagazin.si – prvi pravi slovenski ekološki portal Natisni E-pošta
Torek, 09. marec 2010
Teaser

Z marcem je zaživel ekomagazin.si, prvi pravi slovenski ekološki portal.  Osnovni namen spletnega portala www.ekomagazin.si je informirati najširši krog bralcev oziroma obiskovalcev o novostih in trendih na področju ekoloških dognanj in praks ter jih ozaveščati in spodbujati za do sebe in okolja odgovoren način bivanja. Tak namen se vklaplja v splošne zahteve po udejanjanju družbeno odgovornega ravnanja in načina življenja.

 

 
Prenovljena njena.si Natisni E-pošta
Četrtek, 07. januar 2010
Teaser

Leto 2010 je njena.si začela s temeljito oblikovno in tehnično prenovo. Največja slovenska spletna revija za ženske svojim uporabnicam odslej ponuja še več ažurnih dnevnih novic s področij, namenjenih ženskam – mode, lepote, zdravja, razmerij, kulinarike, užitkov …
Ob vseh ekskluzivnih dnevnih svežih vsebinah pa www.njena.si obiskovalkam ponuja tudi izbrane vsebine iz revij Jana, Lady, Stop, Obrazi, Smrklja, Eva, Anja, Vitka Anja, Lepa & zdrava, Modna, Naša žena, Ambient, Pri nas Doma, Moj Mikro in Rože & vrt.
 
Spremljajte nas na Twitterju! Natisni E-pošta
Sreda, 09. december 2009
Odslej nas lahko spremljate tudi na spletnem omrežju Twitter.
 
Mami hočem se slikati z Yetijem Natisni E-pošta
Petek, 18. september 2009
Teaser

V sklopu akcije Porsche Slovenija smo ob lansiranju novega modela Škoda Yeti v sodelovanju z agencijo Poslovni mediji izdelali spletno stran http://fotonatecaj.yeti.si. Tam ste si ogledali vse podrobnosti o nagradnem foto natečaju, zmagovalec pa je prejel Yetija v trajno last.

 

 
Modna v novi preobleki Natisni E-pošta
Torek, 15. september 2009
Teaser

Modna revija Modna je hkrati z novo podobo zaživela tudi na spletu.
 
Obiščite nas na 37. Svetovnem revijalnem kongresu v Londonu Natisni E-pošta
Sreda, 29. april 2009

Čez manj kot teden dni se bo v Londonu odvijal 37. svetovni kongres revijalnih založnikov. Gre za največji dogodek s področja revijalnega tiska na svetu, v organizaciji Mednarodnega združenja revijalnih založnikov - FIPP. Na kongresu bodo predavali številni svetovno priznani strokovnjaki s področja revijalnega tiska.

Na kongresu se predstavlja tudi 38 razstavljalcev, ki bodo obiskovalce seznanili z novostmi iz sveta revij. Prvič se na tako pomembnem dogodku predstavlja tudi eDition. Na razstavnem prostoru številka 41 bomo obiskovalcem v živo predstavili delovanje naše platforme za digitalno založništvo.

Vabimo vas, da nas obiščete na našem razstavnem prostoru na FIPP 09.

 
Prenova spletnega servisa bankomati.net Natisni E-pošta
Petek, 28. november 2008
Teaser

Konec novembra je novo podobo dobila spletna stran www.bankomati.net ...

Konec novembra je novo podobo dobila spletna stran www.bankomati.net. Prenovljena spletna stran ni le uporabnikom bolj prijazna temveč tudi bolj tehnološko dovršena. Poleg obstoječih funkcionalnosti lahko zdaj uporabniki bankomate iščejo tudi po drugih kriterijih kot so kraj ali številka bankomata.
 
Aplikacija za avtomatsko izdelavo križank Sfinga Natisni E-pošta
Ponedeljek, 21. julij 2008

Začetek julija je luč sveta ugledala nova aplikacija za avtomatizacijo in optimizacijo procesov izdelave križank Sfinga. Aplikacija je zasnovana za oblikovanje izgleda križank, vpis gesel ter pripravo križank za tisk oziroma za objavo na spletu.

Več o tem ...
 
Spletni portal tednika Reporter Natisni E-pošta
Ponedeljek, 19. Maj 2008
Teaser

Sredi maja je hkrati s tiskano izdajo tednik Reporter zaživel tudi na spletu na naslovu www.revija-reporter.si ...

Sredi maja je hkrati s tiskano izdajo tednik Reporter zaživel tudi na spletu na naslovu www.revija-reporter.si. Spletni portal ni le preslikava tiskane edicije ampak deluje kot samostojen medij. Obiskovalcem nudi številne možnosti, da s svojimi prispevki soustvarjajo vsebino spletnega portala. Tako imajo možnost komentirati aktualne članke, ustvariti svoj blog, sodelovati v debatah na forumu itd.

Več o tem ...
 
Njena.si - prvi slovenski spletni portal za ženske Natisni E-pošta
Nedelja, 11. november 2007
Teaser

Internetna stran njena.si

Po štirih mesecih razvoja je začel delovati spletni portal Njena.si. Naročnik portala Delo revije d.d., največji slovenski revijalni založnik, je hotel narediti spletno skupnost, kjer bi se lahko ženske srečevale, prebrale trendovske novice, nasvete, reševale kvize in teste, objavljale recepte, izmenjevale mnenja in se nasplošno družile. Z orodjem za graditev spletne skupnosti, ki smo ga razvili v Citadeli je cilj v celoti izpolnjen, seveda na zadovoljstvo uporabnic in naročnika.

 
Spletna storitev Prihranim.si pričela z delovanjem Natisni E-pošta
Sobota, 15. september 2007
Teaser

Elektronska finančna storitev »Zbirni račun«, začel delovati

Elektronska finančna storitev »Zbirni račun«, ki je po novem na voljo na spletni strani www.prihranim.si, omogoča elektronsko zbiranje vseh položnic na enem mestu in plačevanje celotnega zneska mesečnih stroškov naenkrat. Razvoj je trajal 6 mesecev in vsebuje aplikacijo za sprejem in obdelavo finančno-računovodskih podatkov podjetij izdajateljev računov, kot tudi spletni del preko katerega uporabniki pregledujejo in upravljajo s svojimi prejetimi računi. Poleg storitve Zbirni račun je razvita tudi storitev e-VIP (varna izmenjava podatkov), ki omogoča podjetjem prijavljenim u sistem storitve varno izmenjavo dokumentov ter hierarhično spremljanje/potrjevanje teh dokumentov znotraj enega podjetja.
 
  • Tehnologija eDition® je vrhunsko orodje za prenos tiskovin (časopisov, revij, prodajnih katalogov ali brošur) na splet.
  • Izdelujemo multimedijske interaktivne predstavitve, ki vključujejo besedilo, zvok, video in animacijo (Shockwave Flash, DV ali DVD).

  • Izdelavo spletnih strani ponujamo na večih nivojih: od preprostih predstavitev do portalov, ki vsebujejo tudi spletne programske aplikacije pisane po naročilu.

Adobe
FIPP