• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Nadzor transakcij
Personalizacija
Založništvo
Spletne rešitve
Multimedijske rešitve
Orodja
Domov arrow Novice arrow Aplikacija za avtomatsko izdelavo križank Sfinga
 
Aplikacija za avtomatsko izdelavo križank Sfinga Natisni E-pošta

Začetek julija je luč sveta ugledala nova aplikacija za avtomatizacijo in optimizacijo procesov izdelave križank Sfinga. Aplikacija je zasnovana za oblikovanje izgleda križank, vpis gesel ter pripravo križank za tisk oziroma za objavo na spletu.

Grafični vmesnik omogoča interaktivno oblikovanje izgleda križank, uporabnik pa lahko izbira tudi med širokim naborom predlog. Gesla se izbirajo iz podatkovne baze gesel, vsa na novo vnešena gesla pa se v bazo shranjujejo in so uporabniku na voljo pri nadaljnji izdelavi križank. Končni rezultat priprave križank je dokument v Adobe PDF ali Adobe InDesign formatu, poseben modul pa omogoča izdelavo križank v Adobe Flash tehnologiji. Aplikacija je lahko povezana s IS Atlas in je lahko del redakcijskega sistema. Križanko, ki omogoča interaktivno reševanje je možno objaviti na spletni strani ali znotraj digitalne publikacije v eDition formatu.

 

 
< Nazaj   Naprej >
  • Tehnologija eDition® je vrhunsko orodje za prenos tiskovin (časopisov, revij, prodajnih katalogov ali brošur) na splet.
  • Izdelujemo multimedijske interaktivne predstavitve, ki vključujejo besedilo, zvok, video in animacijo (Shockwave Flash, DV ali DVD).

  • Izdelavo spletnih strani ponujamo na večih nivojih: od preprostih predstavitev do portalov, ki vsebujejo tudi spletne programske aplikacije pisane po naročilu.

Adobe
FIPP