• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Nadzor transakcij
Personalizacija
Založništvo
Spletne rešitve
Multimedijske rešitve
Orodja
Domov arrow Novice arrow Simply Clever - portal za brihtne in nabrite!
 
Simply Clever - portal za brihtne in nabrite! Natisni E-pošta
Teaser

V sodelovanju s Poslovnimi mediji  smo za Porsche Slovenija izdelali portal Simply Clever – www.simplyclever.si  - spletni portal za brihtne in nabrite! To pomeni, da ga njegovi prijatelji/uporabniki lahko po svoji volji soustvarjajo: objavljajo in delijo svoje lastne brihtne ideje, slastne recepte ali nepozabne izletniške izkušnje! Lahko uporabljajo Pametni koledar (ki jih spomni, da česa nehote ne pozabijo) ter prvi izvejo vse o novostih, dodatnih ugodnostih, majhnih in velikih nagradnih igrah ter posebnih presenečenjih, ki so namenjeni le njim. Ne nazadnje pa so tam tudi zelo koristni članki za vsakogar izmed nas, od praktičnih nasvetov do zabavnih vsebin. Da o drobnih nagradnih iskricah na Facebooku in Twitterju. Ste že "gor in klikate"? Če ne, www.simplyclever.si  je namenjen tudi vam! 

 
< Nazaj   Naprej >
  • Tehnologija eDition® je vrhunsko orodje za prenos tiskovin (časopisov, revij, prodajnih katalogov ali brošur) na splet.
  • Izdelujemo multimedijske interaktivne predstavitve, ki vključujejo besedilo, zvok, video in animacijo (Shockwave Flash, DV ali DVD).

  • Izdelavo spletnih strani ponujamo na večih nivojih: od preprostih predstavitev do portalov, ki vsebujejo tudi spletne programske aplikacije pisane po naročilu.

Adobe
FIPP