• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Nadzor transakcij
Personalizacija
Založništvo
Spletne rešitve
Multimedijske rešitve
Orodja
Domov arrow Novice arrow Spletni portal tednika Reporter
 
Spletni portal tednika Reporter Natisni E-pošta
Ponedeljek, 19. Maj 2008
Teaser

Sredi maja je hkrati s tiskano izdajo tednik Reporter zaživel tudi na spletu na naslovu www.revija-reporter.si ...

Sredi maja je hkrati s tiskano izdajo tednik Reporter zaživel tudi na spletu na naslovu www.revija-reporter.si. Spletni portal ni le preslikava tiskane edicije ampak deluje kot samostojen medij. Obiskovalcem nudi številne možnosti, da s svojimi prispevki soustvarjajo vsebino spletnega portala. Tako imajo možnost komentirati aktualne članke, ustvariti svoj blog, sodelovati v debatah na forumu itd.

Na spletnem portalu pa imajo obiskovalci možnost prebrati vse prejšnje številke Reporterja, ravno tako pa pokukati v aktualno številko ter se tako lažje odločiti za nakup. Tudi za atraktivno spletno »listanje« po reviji smo zaslužni v Citadeli. V ozadju deluje inovativno programsko orodje eDition, ki omogoča hiter in enostaven prenos tiskanih publikacij na splet. Publikacije ohranijo originalno podobo tiskane publikacije, hkrati pa nudijo bralcu številne druge multimedijske funkcionalnosti in neomejene možnosti, ki jih ponuja internetna tehnologija.

 
< Nazaj   Naprej >
  • Tehnologija eDition® je vrhunsko orodje za prenos tiskovin (časopisov, revij, prodajnih katalogov ali brošur) na splet.
  • Izdelujemo multimedijske interaktivne predstavitve, ki vključujejo besedilo, zvok, video in animacijo (Shockwave Flash, DV ali DVD).

  • Izdelavo spletnih strani ponujamo na večih nivojih: od preprostih predstavitev do portalov, ki vsebujejo tudi spletne programske aplikacije pisane po naročilu.

Adobe
FIPP