• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Nadzor transakcij
Personalizacija
Založništvo
Spletne rešitve
Multimedijske rešitve
Orodja
Domov arrow Novice arrow Z letom 2015 Citadela izključno v razvoj in trženje lastnega produkta Edition Digital
 
Z letom 2015 Citadela izključno v razvoj in trženje lastnega produkta Edition Digital Natisni E-pošta
Teaser

Citadela se z letom 2015 strateško preusmerja izključno na področje digitalnega založništva. S svojo platformo Edition Digital, ki jo že od leta 2009 trži predvsem na Angleškem trgu, načrtuje v naslednjih letih prodor na globalni trg.

Citadela že od leta 2007 razvija svoj produkt Edition Digital, ki ga je leta 2009 prvič predstavila mednarodni javnosti na World Magazine Congress v Londonu. Istega leta je Edition Digital začel pridobivati prve referenčne stranke in se postopoma uveljavljaljati kot ena najbolj tehnološko razvitih platform za digitalno založništvo. Predvsem na področju interaktivnih multimedijskih publikacij se je postopoma prebil med vodilne cross-platform ponudnike, ki mu zaupajo mnoge svetovno uveljavljene blagovne znamke kot so Mazda, Fiat, Land Rover, Virgin Media, Boots in mnoge druge.
Več na www.editiondigital.com

 
Naprej >
  • Tehnologija eDition® je vrhunsko orodje za prenos tiskovin (časopisov, revij, prodajnih katalogov ali brošur) na splet.
  • Izdelujemo multimedijske interaktivne predstavitve, ki vključujejo besedilo, zvok, video in animacijo (Shockwave Flash, DV ali DVD).

  • Izdelavo spletnih strani ponujamo na večih nivojih: od preprostih predstavitev do portalov, ki vsebujejo tudi spletne programske aplikacije pisane po naročilu.

Adobe
FIPP