• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size
Nadzor transakcij
Personalizacija
Založništvo
Spletne rešitve
Multimedijske rešitve
Orodja
Domov arrow Personalizacija arrow Atena®
 
Atena - personalizacija kartic Natisni E-pošta

bancnaKartica.jpgProgramska rešitev ATENA je informacijski sistem za personalizacijo bančnih, kreditnih in drugih kartic oblike ID-1 (PVC, PC, itd).

Omogoča prenos osebnih podatkov v elektronski obliki na magnetni, reliefni (embosirani) in laserski ali kakšen drug zapis. Pred zapisom se podatki preverijo preko referenčne baze podatkov in vnaprej določenih parametrov.

Po končani personalizaciji informacijski sistem Atena personalizirane kartice pripravi za kuvertiranje in pripravi poročila o izdelanih karticah.

Najpogostejši uporabniki so izdajatelji kartic, kot so banke in finančne institucije, ki za svoje komitente izdelujejo bančne, kreditne ali druge kartice (loyalty cards) z vnešenimi osebnimi podatki, magnetnim zapisom ter reliefnim (embosiranim) zapisom osebnih podatkov.

Aplikacija Atena lahko komunicira z različnimi stroji za personalizacijo kartic.

 

Fotogalerija vsebine

Ekranski prikaz programske rešitve Atena za personalizacijo bančnih, kreditnih in drugih kartici
Ekranski prikaz programske rešitve Atena za personalizacijo bančnih, kreditnih in drugih kartici
  • Tehnologija eDition® je vrhunsko orodje za prenos tiskovin (časopisov, revij, prodajnih katalogov ali brošur) na splet.
  • Izdelujemo multimedijske interaktivne predstavitve, ki vključujejo besedilo, zvok, video in animacijo (Shockwave Flash, DV ali DVD).

  • Izdelavo spletnih strani ponujamo na večih nivojih: od preprostih predstavitev do portalov, ki vsebujejo tudi spletne programske aplikacije pisane po naročilu.

Adobe
FIPP